”Täs on hyvät pihvit paistumassa”

Eilen suoritettiin työryhmäammunta, jossa omalla työryhmällämme koeponnistimme ammuntamme. Ammuntaa oli suunniteltu ja rakennettu neljä päivää. Tässä ajassa omalle luomukselle hieman sokeutuu ja työryhmäammunta osoitti, että ammunnassa oli vielä parannettavaa. Kurssinjohtajamme oli seuraamassa työryhmäammuntaamme jonka jälkeen totesi ”Täs on hyvät pihvit paistumassa eikä mitään ole vielä poltettu pohjaan, paranneltavaa vielä löytyy eikä aika ole teidän puolella mutta kovalla työllä tästä tulee hyvä ammunta”. 

No, sitten painettiin kovasti hommia. Aamulla osa työryhmästämme haali kasaan lisää materiaalia ammuntoihin, kun toinen osa oli viimeistelemässä ampumakäskyyn vaadittuja muutoksia. Lounaan jälkeen otimme nuoremman kurssin kadetteja kyytiin ja lähdimme ampumapaikalle. Tulevissa ammunnoissa nuoremman kurssin kadetit tulevat työskentelemään toimihenkilötehtävissä keskoskurssin suunnittelemissa ammunnoissa. Työryhmän kaksi kadettia perehdytti nuoremman kurssin kadetit ammuntaa ja tarvittaviin toimihenkilötehtäviin. Samaan aikaan loput työryhmästä tekivät tarvittavia muutoksia maastossa, sijoittivat maaleja uusille paikoille, sekä parantelivat suunniteltuja liikeratoja.

Päivän kruunasi hetki kun harjoituksen varoupseeri ojensi ampumakäskyn numero 29 allekirjoitettuna käteen ja toivotti hyviä ammuntoja. 29 versiota käskystä ja satoja miestyötunteja maastossa se vaati, mutta huomenna varsinaiset ammunnat päästään todellakin aloittamaan.

Työryhmä 12 Lauttajärvi kiittää ja kuittaa!

– Kadettialikersantti Hakala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s