Varoupseerin monet toimet

Herätys. Maastopuku. Pesuhuone. Auton puhdistus. Luminen pimeä tie. Johtolan parkkipaikka. Toimisto. Päivystäjän tilannetiedot. Päivystäjä kierrokselle. Aamupala. Yhteyskokeiluja. Tietokone käyntiin. Asentaja saa tulla. Ampumakäskyjen tarkastus. Kartan piirto. Mistä saa suksia. Aurinko nousee. Ilmoituksia. Taulukon täyttö. Lounas. Ilmoitus lennonvarmistuskeskukseen. Ammunnat alkavat. Ilmoituksia. Lupia. Kysymyksiä. Yhteys pätkii. Yhteys toimii. Taulukon täyttö. Ammunnat päättyvät. Missä hiihtoreittikartta. Huoltokuljetus saa tulla. Varo- ja koulutuspuhuttelu. Aurinko laskee. Onko varoliivejä. Päivällinen. Odotellaan. Ammunnat alkavat. Ilmoituksia. Lupia. Kysymyksiä. Yhteys pätkii. Yhteys toimii. Ampumakäskyjä korjataan. Vartioita vaihdetaan. Taulukon täyttö. Ammunnat päättyvät. Ilmoitus lennonvarmistuskeskukseen. Varoliivit palautetaan. Ilmoitus johdolle. Ilmoitus pelastusorganisaatiolle. Telakuorma-auto päästettävä puomista. Lomakkeita palautetaan. Saako avainta lainaksi. Ammunnanjohtajat poistuvat verkosta. Iltapala. Yöpäivystäjä ilmoittautuu. Auton puhdistus. Luminen pimeä tie. Majoituksen parkkipaikka. Pesuhuone. Nukkumaan. Repeat.

– Varoupseerit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s