Lataa ja varmista

Leijona Cateringin naisten majoituksessa Tuijan kello pärähti herätykseen 03.45.
Kahvit juotuaan hän hyppäsi autoon ja ajoi keittokatokselle. Alikersantti Heinonkoski oli laittanut keittimet tulille puuroa ja hernekeittoa varten. Torstai eli hernekeittopäivä.
Hernekeitto kuuluu Leijona Cateringin ruokalistalle torstaisin, ollaan sitten varuskuntaravintolassa tai leirillä – ja kenttäkeittimellä keitettynä se on tietysti parasta!
Seuraavaksi heräsi Tanja, joka laittoi Johtolan valmiiksi aamupalaa varten. Puuron syöjiä oli vähän, liekö uni maistunut paremmalle?
Jaana ja Päivi heräsivät seuraavaksi ja lähtivät elintarvikkeiden jakopaikka (EJP) pakkaamaan kuivia elintarvikkeita ampumapaikoille ja välitöinään purkivat tukkukuorman.

Seuraavaksi Soikke lähti esivalmistelemaan päivällistä, jonka valmistus alkoi heti lounaan jälkeen.
Meitä on täällä hyvä porukka ympäri Suomea. On Parolasta, Dragsvikistä, Säkylästä, Vekaranjärveltä, Kajaanista ja Santahaminasta. Olemme hitsautuneet hyvin yhteen ja kun leiri loppuu odotamme jo seuraavaa Vuosankaa! Naurua riittää ja mottomme on: ilon kautta!

Emme kuitenkaan pyöritä ruokahuoltoa yksin.
Levän Tuija Santahaminasta tekee elintarviketilaukset ja tukku toimittaa ne kaksi kertaa viikossa tänne EJP:lle.
Suomenlinnasta mukanamme on 5 erittäin reipasta laivakokkia ja Kainuun prikaatista 6 alikersanttia, jotka auttavat kaikissa hommissa. Esimerkkinä pitää mainita alikersantti Karppinen, joka anoi lisäaikaa täällä ololleen, kun on niin mukavaa! Unohtaa ei myöskään saa kuljettajia, jotka kuskaavat ruoat ampumapaikoille.

Eli summasummarum: huolto on iloinen asia!

A-L Valo / Leijona Catering

2 thoughts on “Lataa ja varmista

  1. Nimetön sanoo:

    Yksi laivakokeista vastaa; oli monia erikoisruokavalioita sekä allergisia, joille johtolassa Leijona cateringin mammat laittoivat ruoat. Kaikille muille jaettiin sitä kuuluisaa kuumaa ja keltaista!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s