Rintamavastuun vaihto

Ampumatyöryhmä 13 Salminen on jo yhden viikon ajan suorittanut kovapanosammuntoja. Takana on runsaasti työtunteja joita on vietetty niin ammunnan maalilaitteiden rakentamisen ja sijoittelun, varoalueiden piirtämisen kuin ampumakäskyn kirjoittamisenkin muodossa. Koko työryhmä on hyvässä yhteistyössä ja -hengessä onnistunut rakentamaan toimivan ammunnan, jota on ensimmäisen viikon aikana tehtyjen huomioiden perusteella vielä paranneltu.
 
Ensimmäisen osaston ollessa ammuntoja johtamassa, oli toinen puoliskomme samaan aikaan ensin pari päivää ilmatorjuntakonekiväärikoulutuksessa, jota puolestaan seurasi taisteluharjoitusosuus. Tänä aikana hiihdettiin runsaasti mutta pääsimme samalla myös nauttimaan Kainuun upeasta luonnosta. Nyt osat ovat vaihtuneet ja osasto 2 on ottanut vastuun ammuntojen johtamisesta.

Tiistai alkoi uusien tulitoiminnan valvojien perehdyttämisellä tehtäviinsä. Tämä saatiin lounaaseen mennessä suoritettua ja ehtipä työryhmämme pakkasessa itseään lämpimänä pitäessään ja kyytiä odotellessaan tekemään ihmistoteeminkin. Saadessamme ampumakäskyn takaisin tarkastuksesta saimme iloksemme huomata, että korjattavaa ei ollut. Näin meille jäi hyvin aikaa poiketa vielä äänestämässä presidentinvaaleissa. Ehdimme maakuntakeskukseen eli Kajaaniin asti vieläpä kymmenen minuuttia ennen ennakkoäänestyspisteen sulkeutumista. Ajoitus oli siis kohdillaan. Huomenna ammunnat alkavat taas ja meidän toisen puoliskomme on aika näyttää osaamistamme.

Hyvää viimeistä harjoitusviikkoa toivottaa,

Ampumatyöryhmä 13 Salminen

One thought on “Rintamavastuun vaihto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s