Hyvin menneestä suorituksesta luottamusta omaan toimintaan

19. kesäkuuta
Valo pilkistelee katon läpi muuten hämärään telttaan ja makuupussien kahina viestittää uuden päivän nousua Syndalenin loputtomilla rantahiekoilla. Allekirjoittanut itse pääsi tiputtamaan odotetun taakan harteilta jo edellisenä päivänä, kun hyvin mennyt kokemus ammunnan johtamisesta vahvisti luottamusta omaan toimintaan sekä tahtotilaa kasvaa upseeriuteen kadettikoulun läpi. Ammunnan johtaminen on tärkeä taito tulevaa työuraa ajatellen. Riippumatta opintosuunnasta tai koulutushaarasta on työelämässä suuri mahdollisuus törmätä johtovastuuseen ampumaharjoituksissa ja kadettikoulussa luotu vakaa pohja tulee silloin tarpeeseen.

Syndalenin harjoitus on itsessään tarjonnut hyvää vaihtelua opinnoissa pitkään jatkuneeseen teoriaputkeen ja antanut mahdollisuuksia kehittyä sekä kokea kadetin työkalupakkiin kuuluvien asioiden äärellä. Erityisen kiitollinen olen ollut kurssin yhteishenkeen sekä ilmapiiriin harjoituksessa. Vaikka liki koko kesäkuu on menty yhdessä kiinni opiskelussa, ovat vuoden aikana syntyneet ystävyyssuhteet saaneet koulunkäynnin ajoittain tuntumaan etäisesti jopa lomalta.

Loppuharjoitus menee omalta osaltani kadettiveljien sekä -siskojen ammuntoja ampuessa. Odotankin mielenkiinnolla mitä hienoimpia ammuntoja sekä pääsyä seuraamaan muiden kadettien ensiaskelia ammunnan johtajan roolissa.

Kadetti Parikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s